Werken bij de kabelboomspecialist

Argowil is al 25 jaar specialist in de wereld van kabelbomen. We zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals die ons team komen versterken. Spreekt werken bij dé kabelboomspecialist in de regio Noord-Limburg jou aan? Bekijk hieronder onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

Waarom werken bij Argowil?

Vanaf je eerste werkdag ben je onderdeel van het team van Argowil. We zijn een klantgericht, vooruitstrevend en groeiend bedrijf. We zijn continue in ontwikkeling en vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Voor onze klanten zetten we altijd een stapje extra en we vinden flexibiliteit en betrokkenheid erg belangrijk.

Open sollicitatie

Is er momenteel geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij Argowil? We zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals die ons team komen versterken. Stuur je open sollicitatie en bijgevoegd curriculum vitae naar info@argowil.nl. Wanneer er een passende vacature voor je is, nemen we contact met je op.

© 2024
Created by LR Internet