Headerafbeelding

Referenties

Argowil werkt voor onder andere in opdracht van NIDO gladheidbestrijding, Mercedes Sprinter, Sioux-printers, Philips Medical, INNO ziekenhuisbedden, DAF.

Niagara Project

Niagara Project

“Voor de grootste printer in het bestaan van OCE Canon, hebben wij niet alleen de proto’s uitgewerkt en geleverd, maar ook de opstart serie volledig geleverd. Per printer gaat het hier om 10.000 aansluitpunten en 11 kilometer draad. Door direct deliveries aan de lijn, kon OCE Canon de eerste 80 stuks leveren en ondertussen nog wijzigingen doorvoeren.”

OCE Canon

MuTracx

MuTracx

“Voor Mutracx hebben wij mee gewerkt aan de eerste serie van een revolutionaire printer voor print platen. Wordt er in het bestaand proces gewerkt met het weghalen van materiaal voor het maken van print platen, gaat Mutracx juist materiaal toevoegen, door de lijnen te printen en niet het overtollige materiaal weg te halen. Door de korte communicatie lijnen kon men doorbouwen aan de modules, terwijl er nog wijzigingen op het tekeningen pakket doorgevoerd werden. Een  voordeel van lokaal samenwerken.”

A Sioux Company

ME Bussen

ME Bussen

“Gezamenlijk met de klant VDL Bus Venlo, hebben wij de bedrading voor het ombouwen van bussen voor de politie omgezet naar kabelbomen. Hiermee kon Argowil complete kabelbomen leveren, zodat VDL Bus deze direct in het voertuig kan plaatsen. Een enorme tijdsbesparing voor VDL Bus. Een voorbeeld van Total Cost of Ownership.”

VDL Bus Venlo


Copyright © 2021 - Argowil

Created by