Record challenge Argowil tijdens Kies Techniek

Record challenge Argowil tijdens Kies Techniek

Tijdens de open bedrijvendag van Kies Techniek a.s. zaterdag bij Inalfa gaat Argowil de uitdaging aan om met zoveel mogelijk leerlingen één kilometer kabel te maken. Met deze recordpoging wil Argowil niet alleen een plekje veroveren bij www.recordchallenge.nl, maar viert zij samen met leerlingen van de basisscholen in Venray haar 20-jarig jubileum.

Op maat draad- en kabelbomen maken voor de industriële markt is de corebusiness van Argowil. Met de recordpoging ‘één kilometer kabel maken’ wil  Argowil laten zien dat kabelconfectie leuk en uitdagend werk is. “De kabelboom is de levensader in de machines van onze klanten. De kabelboom zorgt voor alle juiste verbindingen, waardoor de machines werken”, aldus Frank Arts, directeur Argowil.

Alle leerlingen die de open bedrijvendag van Kies Techniek bezoeken, worden uitgedaagd om deel te nemen aan de challenge. Zij kunnen zelf een meter kabel aansluiten en daarmee bijdragen aan de challenge. Als de kabel 999 meter lang is, dan wordt de laatste meter gekoppeld aan een schuifdak, zodat, geheel in lijn met het thema van Kies Techniek dit jaar, het dak eraf kan bij Inalfa!

Het eindigen van de record challenge met het openen van een schuifdak tijdens de open bedrijvendag van Kies Techniek zal naar verwachting om circa 15.00 uur plaatsvinden. Uiteraard bent u hierbij ook van harte uitgenodigd.

Terug naar homepagina
Copyright © 2019 - Argowil

Created by